LETNA VSTOPNICA Narodnega muzeja Slovenije

There are no translations available.

Vabimo vas v našo družbo! 

Z letno vstopnico si v prihajajočem letu lahko brezplačno ogledate več kot 10 stalnih in občasnih razstav s predstavitvami najzanimivejših eksponatov in tem. Med njimi izstopajo prostozidarji na Slovenskem, zapuščina japonskih samurajev, mednarodna razstava o prazgodovinski glasbi in predstavitev sodobnega modernističnega stekla v sklopu 25. bienala oblikovanja BIO. Zvesti ostajamo tudi tradiciji arheoloških predstavitev. Za vas pripravljamo nov prikaz staroegipčanske mumije v grobnici, muzejske sobane na stalni postavitvi pa bodo zapolnile zgodbe železnodobnih knezov, bojevnikov in svečenic. Konec leta bo v znamenju občasne razstave na temo naravoslovnih raziskav v muzejskem delu, ki bo interaktivno in slikovito predstavil desetletje muzejskega raziskovalnega dela.

Razstave bo spremljal bogat program predavanj, otroških delavnic in družinskih dogodivščin, trije mednarodni simpoziji in vodeni ogledi razstav. Letošnji program smo obogatili z mnogimi novostmi, kot so nočna potepanja, meditacijski popoldnevimuzejske premiere in prosti večeri za starše, saj otroke zabavamo mi. Ne spreglejte tudi naše bogate ponudbe rojstnodnevnih praznovanj, celodnevnih dogodkov za vse starosti in okuse in drugih kratkočasij!
LETNA VSTOPNICA VAM OMOGOČA:

Brezplačen individualni ogled razstav in lokacij NMS – Prešernova, NMS – Metelkova, grad Snežnik in Arheološki park Ad Pirum.
Brezplačno članarino v Knjižnici NMS.
Brezplačna javna vodstva in predavanja.
Brezplačne Družinske dogodivščine za imetnike družinske letne vstopnice.
20 % popusta za plačljive programe.
20 % popusta pri nakupu publikacij NMS, ki so v prodaji več kot 6 mesecev.
15 % popusta za rojstnodnevne zabave.

CENIK
Predšolski otroci brezplačno
Invalidne osebe brezplačno
Šolarji, dijaki, študentje 20 €
Upokojenci 20 €
Odrasli 30 €
Družine 55 €

Nakup letne vstopnice je mogoč od srede, 21. decembra 2016, na blagajnah NMS – Prešernova in NMS – Metelkova.