Dogodki

Predavanje: Japonsko orožje in bojna oprema

V torek, 12. aprila 2011, ob 18. uri bo v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova predavanje z naslovom Japonsko orožje in bojna oprema. Predava dr. Tomaž Lazar. Predavanje poteka ob razstavi Japonska umetna obrt. Iz tradicije rojena sodobnost. Vabljeni!

Predavanje: Petdeseta - Slovensko oblikovanje

018V torek, 5. aprila 2011, ob 18. uri bo v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova predavanje iz cikla "Prvi torek v mesecu" z naslovom Petdeseta – Slovensko oblikovanje. Predava dr. Maja Lozar Štamcar. Vabljeni!

Vabljeni na otroško ustvarjalno delavnico rokodelske delavnice Kosmač

V soboto, 2. aprila se med 10.30 in 14. uro pridružite otroški delavnici, ki jo pripravlja rokodelska delavnica Kosmač. Skupaj se bomo igrali in vam predstavili različne namizne, spretnostne igre, ki so primerne za otroke vseh starosti. Mimogrede boste spoznali različne vrste lesa in zgubili strah pred osnovnimi matematičnimi operacijami. Delavnica bo potekala v NMS – Metelkova. Vstop prost!

Popestrite si praznike z obiskom našega muzeja!

V petek 24. in 31. decembra bo Narodni muzej Slovenije odprt do 13. ure, v nedeljo 26. decembra in 2. januarja pa si lahko razstave na Prešernovi ogledate med 10. in 18. uro. V soboto 25. decembra in 1. januarja bo Narodni muzej Slovenije zaprt.
Narodni muzej Slovenije – Metelkova bo 25. in 26. decembra ter 1. in 2. januarja zaprt. Želimo vam lepe praznike in srečno Novo leto 2011!

Vabljeni na odprtje razstave Kocka pada

kockaVljudno vabljeni na odprtje razstave Kocka pada - Razvoj in skrivnosti namiznih iger, ki bo v sredo, 2. februarja 2011, ob 20. uri v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova.
Več ...

Stran 59 od 77