Dogodki

Slovenski kulturni praznik

Presern8. februar 2011 SLOVENSKI KULTURNI PRAZNIK - PREŠERNOV DAN. Vstop v Narodni muzej Slovenije (Prešernova in Metelkova) in na vse prireditve bo brezplačen, večina publikacij muzeja pa bo naprodaj s popustom. Od 10. do 18. ure.

Odprtje razstave Japonska umetna obrt

51-52 Arita_Imari ware Rice bowl with thistle motifVljudno vabljeni na odprtje razstave Japonska umetna obrt. Iz tradicije rojena sodobnost, ki bo v ponedeljek, 14. marca 2011, ob 19. uri v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova.

Odpoved delavnice Ustvari svojo igro

Danes, 23. marca zaradi bolezni odpade delavnica Ustvari svojo igro - Od ideje do izvedbe. Za nevšečnost se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

Odprtje razstave Steletovih nagrajencev

V ponedeljek, 28. marca 2011 bo ob 10. uri v zunanjem lapidariju Narodnega muzeja Slovenije – Prešernova odprtje razstave Steletovih nagrajencev, ki jo pripravlja Slovensko konservatorsko društvo. Razstava bo na ogled do 10. aprila 2011. Vstop prost!

Odprtje razstave Riccardo Licata - beneški umetnik

1976 B.G.R. jajcna tempera na platno  200x150V četrtek, 31. marca vas ob 18. uri vabimo v atrij Narodnega muzeja Slovenije – Prešernova na odprtje razstave Riccardo Licata – beneški umetnik. Continuando. Razstava bo na ogled do 12. junija 2011. Vabljeni!

Koncert Pella in prazvok

Pella-fotoJVV petek, 17. decembra, ob 18. uri vas vabimo v NMS – Prešernova na novoletni koncert PELLA in PRAZVOK. Vstopnina znaša 10 eur.
Več ...

Ta veseli dan kulture

str. 15, 4V petek 3. decembra vas vabimo na TA VESELI DAN KULTURE. Udeležili se boste lahko vodstev po razstavah v Narodnem muzeju Slovenije – Prešernova in Metelkova, obeta pa se tudi zanimiv program za otroke. Ljubitelji knjig bodo lahko ob tej priložnosti kupili publikacije Narodnega muzeja Slovenije po znižanih cenah. Vstop v muzej in na vse prireditve je prost!
Več ...

Stran 60 od 77